Viziunea Noastra

Consideram ca practicarea dreptului nu se rezuma la litigii.

Credem ca buna-credinta sta in esenta umanitatii, iar actiunile oamenilor sunt indreptate spre satisfacerea unor nevoi specific umane. Cu toate acestea, legislatatia romana, pe alocuri excesiva, pe alocuri lacunara, este imprevizibila, in permanenta modificare si nu intotdeauna elaborata in spiritul bunului simt si al cutumei. Acest lucru este de natura sa creeze neajunsuri si neintelegeri care genereaza conflicte in raporturile sociale.

Din experienta noastra profesionala, cunoasterea legii a devenit o simpla prezumtie fara acoperire in realitate, iar sanctiunea necunoasterii legislatiei este mult prea drastica prin raportare la volumul excesiv de reglementari legislative actuale.

De aceea, misiunea noastra este de a actiona, în primul rand, drept consultanti si sfatuitori ai clientii nostri, cu privire la normele de impact in domeniu de specialitate, asigurand siguranta necesara in desfasurarea activitatilor curente, fie ca vorbim de operatori economici in implementarea, eficient și cu acuratețe, a strategiilor de afaceri, de practicieni in domeniul medical, alti profesionisti sau, pur si simplu, orice persoana fizica, astfel încât acestia sa evite sau sa reducă la minim costurile unui litigiu.
Noi credem intr-o societate a viitorului cu mai putine litigii, cu legislatie intuitiva si previzibila. Pana atunci rolul avocatului este esential.

Noi credem ca o societate corect informata este o societate protejata si ne angajam sa actionam in sprijinul acestor principii, in activitatea pe care o desfasuram si in cauzele pe care le sustinem.