Servicii juridice

Serviciile juridice oferite de cabinetul de avocatură Plăiasu

Drept comercial

Specialiștii noștri în dreptul afacerilor oferă consultanță și asistență în materii esentiale, inclusiv: Contracte comerciale; Titluri de valoare; Întreprinderi individuale, Persoane fizice autorizate; Afaceri Internaționale; Servicii pentru investitori; Fuziuni & Achizitii; Finanţare de tip private equity sau venture capital. (detalii …)

Drept fiscal

Biroul nostru de avocatură este organizat pentru a răspunde nevoilor clienților în cel mai eficient mod posibil. Serviciile oferite de cabinetul nostru de avocatură includ consultanță juridică în materie de drept fiscal precum și reprezentare, în fata organelor administrativ fiscale și ăn fața instanțelor judecătorești, în litigii fiscale.(detalii …)

Drept imobiliar

Cabinetul de avocatură PLĂIAŞU, din Craiova, oferă consiliere juridică cu privire la strategiile de dezvoltare și planificare a investițiilor, cu privire la proiecte și construcții, finanțări și creare de garanții imobiliare, implicațiile fiscale și securizarea investițiilor, fuziuni și divizări de patrimoniu.(dtalii …)

Drept civil

Cabinetul nostru de avocatură oferă servicii de asistenţă, consiliere şi reprezentare juridică a persoanelor fizice despre probleme juridice referitoare la drepturile civile. Legile privind drepturile civile acoperă sortimente diverse de drepturi și libertăți recunoscute și garantate fiecărui cetățean.(detalii …)

Dreptul muncii

Activitatea cabinetului nostru de avocatură constă în consultanţă şi reprezentare juridică acordată atât companiilor cât şi angajaţilor acestora. Oferim consiliere în problemele de dreptul muncii cu care se confruntă companiile rezidente în România cu privire la angajaţii care operează pe teritoriul ţării, dar şi în ipoteza detașării angajaţilor în alte ţări din spaţiul european.(detalii …)

Dreptul familiei

Societatea noastră de avocatură a ajutat clienții să găsească soluții la probleme juridice dificile de peste 10 ani. Concentrându-ne, inclusiv, pe probleme de dreptul familiei, suntem pregătiţi să abordăm o serie de probleme juridice: divorț, raporturile cu copiii minori, drepturile minorilor, paternitate, partaj.(detalii …)

Datele cu caracter personal sunt orice informatii care identifica sau care pot identifica o persoana fizica, denumita persoana vizata. Datele cu caracter personal includ: nume, adresa, numar identificare CI/Pasaport, salariul, profil etnic, adresa IP, date privind sanatatea. Nerespectarea regulilor impuse pentru GDPR poate determina penalitati de pana la 20.000.000 de euro sau 4% din cifra de afaceri a companiei pentru anumite incalcari de securitate. (detalii …)