Responsabilitate sociala

Responsabilitatea sociala este o parte crucială a eticii in biroul nostru de avocatura. Ca organizatie responsabila, considerăm și recunoaștem impactul pe care îl au deciziile și activitățile noastre asupra societății și asupra mediului si ne asumam un comportament adecvat într-un mod care sa contribuie pozitiv la dezvoltarea durabilă, sănătatea și bunăstarea comunitatii.
Suntem dedicați construirii de comunități mai puternice prin parteneriate locale care influenteaza viata oamenilor. Ca avocat, am inteles sa ne folosim talentul si munca pentru a servi celor care au nevoie in comunitatea noastra. Am inteles sa sustinem organizațiile care promovează dezvoltarea tinerilor defavorizați si femeilor in nevoie, prin donații caritabile și sponsorizări.
Am participat la o varietate de proiecte de servicii și inițiative de voluntariat care sa îmbogățeasca vietile oamenilor din jur si continuăm să ne extindem inițiativele în moduri creative care ne permit să aducem contribuții de durată pentru comunitate.

 

Activitățile pro bono și de voluntariat au fost desfășurate pentru cateva organizații non guvernamentale, printre care amintim asociația Junior Chamber International Craiova, care activează în vederea crearii de oportunităţi de dezvoltare prin care tineri cu scopul de a produce schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc. Alături, am cautat soluţii eficace la problemele curente pentru a crea un viitor mai bun pentru comunitatea în care trăim.

 

Împărtășim valorile Junior Chamber International:
1. Credinta şi imaterialism – credinţa că viaţa înseamnă mai mult decât achiziţionarea de bunuri materiale; conştientizarea importanţei compasiunii şi altruismului;
2. Fraternitate, sentimentul apartenenţei la comunitate;
3. Liberă iniţiativă, justetea economică şi socială;
4. Importanța individualității – fiecare persoană trebuie să aibă şansa să îşi dezvolte calităţile;
5. Responsabilitatea faţă de o societate – suntem datori să îi ajutăm şi pe alţii să se dezvolte pentru a obţine schimbări pozitive în societatea în care trăim.