Cu experienta indelungata in numeroase aspecte legate de problemele comerciale, am inteles necesitatea oamenilor de afacere si consultantilor de a fi la curent cu noutatile legislative si cu ultimele solutii in materie comerciala. Deoarece activitatea noastra curenta priveste, in mare parte, intreprinderile si oamenii de afaceri, venim in intampinarea nevoilor lor, prin prezentarea gratuit si cu scop exclusiv de informare a noutatilor juridice, pentru ca antreprenorii sa poate adopta solutii privind structurarea afacerii lor, negocierea si realizarea acordurilor comerciale in vederea atingerii obiectivelor de afacere pe termen scurt sau lung.

 

Aceste informatii sunt expuse gratuit, cu scop de informare. Ele nu trebuie interpretate sau invocate ca fiind consultanta juridică sau pentru a crea o relație avocat-client. Cititorii nu trebuie să acționeze în funcție de aceste informații fără să solicite sfaturi de la profesioniști.


Informatii pentru antreprenori, asociati sau administratori ai societatilor comerciale, pentru a ramane la curent cu realitatea legislativa actuala

Domenii conexe