Expertiza noastră robustă în materie de fiscalitate națională cuprinde operaţiuni privind venituri, cheltuieli, vânzări, TVA, precum și impozite locale, care privesc companiile private, de toate dimensiunile, inclusiv întreprinderi afiliate şi cele cu capital străin, precum și persoanele fizice rezidente sau nerezidente. Practica noastră include consultanţă comercială precum și reprezentare, în faţa organelor administrativ fiscale şi în faţa instanţelor judecătoreşti, în litigii fiscale.

 

Ne mândrim cu o experiență practică într-o gamă largă de domenii relevante pentru clienții noștri, inclusiv: respectarea obligațiilor fiscale, soluţionarea litigiilor, probleme fiscale privitoare la proprietate, accize, vânzări și aprecierea deductibilităţii cheltuielilor comerciale, consultanță fiscală în structurarea achiziţiilor sau înstrăinărilor, planificare fiscală în formarea organizațiilor de afaceri; probleme de fiscalitate care privesc atât pe angajatori cât și persoanele fizice, precum şi alte probleme fiscale referitoare la proprietate, inclusiv evaluările și scutirile.

 

Aceste informatii sunt expuse gratuit, cu scop de informare. Ele nu trebuie interpretate sau invocate ca fiind consiliere juridică sau pentru a crea o relație avocat-client. Cititorii nu trebuie să acționeze în funcție de aceste informații fără să solicite sfaturi de la profesioniști.

 


Aspecte relevante pentru firme private, mici si mijlocii, inclusiv întreprinderi afiliate şi cu capital străin, precum și persoanele fizice, rezidente sau nerezidente.

Domenii conexe