Diversitate

In activitatea noastra de avocatura, ne-am asumat sa lucram in spiritul diversitatii, al intelegerii si acceptarii diferențelor dintre oameni, inclusiv cele referitoare de rasa, etnie, sex, vârsta, religie, dizabilități și orientăre sexuala.
Deschiderea către diversitate ne extinde accesul la cele mai bune resurse. Includerea ne permite să angajăm talentul în mod eficient. Împreună, acestea duc la o inovație sporită, creativitate, productivitate, reputație, implicare și rezultate.
Apreciem diversitatea în rândul colaboratorilor și clienților noștri și ne-am implicat mult timp in comunitatea în care trăim și lucrăm.

 

În anul 2020, cabinetul nostru a reușit să obțină, pe cale judecătorească, recunoașterea identității de gen contrare celei înscrise în documentul de identitate și modificarea mențiunilor cu privire la sex în actele de stare civilă. Judecarea cauzei s-a facut în ședință fără prezența publicului, fără identificarea obiectului cauzei pe portal sau la usa instantei, având în vedere riscurile ca reclamanta să fie suspusa stigmatizării, hărțuirii și discriminării.