Despre noi


Avocat Maria Cristina Plaiasu, titular al cabinetului de avocat din 2005, profeseaza, de peste 15 ani, ca avocat de tranzactii si litigii.

A oferit consultanta si servicii juridice in Craiova, ulterior in Prahova, Bucuresti si Brasov. Din 2013, sediul cabinetului de avocat este in Craiova, cu specializare preponderent în procedura comerciala, fiscala si de drept medical. A asigurat reprezentarea juridica in cauzele asumate in fata instantelor de judecata de diferite grade de jurisdictie, in acelasi timp, oferind consultanta juridica, in scopul preintampinarii litigiilor.
Ca avocat cu experienta, considera ca o conduita prudenta, bazata pe sfaturi competente si o buna cunoastere a legislatiei, este cheia succesului pe termen lung in orice domeniu.

Biroul nostru a fost infiintat in 2005, oferind consultanta si servicii juridice in Craiova 

Biroul nostru a fost infiintat in 2005, oferind consultanta si servicii juridice in Craiova ulterior in Prahova, Bucuresti si Brasov. Din 2013, sediul cabinetului de avocat este in Craiova, cu specializare preponderent în procedura comerciala, fiscala si de drept medical.
Actualmente, putem oferi consultanta, asistenta si reprezentare juridica, intr-o serie de domenii relative la societati comerciale, societati agricole, persoane fizice autorizate, asociatii si fundatii, achizitii si due dilligence in cazul terenurilor agricole si terenurilor intravilane, fiscalitate, raporturi angajator – angajat, obligatiile legale ale personalului medical si malpraxis medical si protectia datelor cu caracter personal.

Un birou de avocatura creat in Craiova pentru a oferi cele mai bune solutii

Avem o experienta bogata si indelungata, o experientă impartasita cu colaboratorii, clientii si comunitatea noastră. Aceasta experienta defineste atitudinea noastra profesionala de astazi.
Cunostintele si abilitătile noastre sunt esentiale pentru atingerea obiectivelor propuse. In plus, nivelul inalt de profesionalism si etica al biroului nostru de avocatura reprezinta un element de baza pentru succes. Realizările noastre se masoara prin plusul de valoare adus clientilor nostri extraordinari, precum si prin facilitarea capacitatii acestora de a lua decizii clare, fructuoase si eficiente.

Colaborare cu avocati specializati in alte ramuri de drept, birouri notariale, executori judecatoresti, traducatori autorizati din Craiova si din tara.

Biroul nostru de avocatura isi sprijina clientii pe toată durata procedurilor judiciare si extrajudiciare, cautand cea mai buna strategie si colaborand cu specialisti, din Craiova si din tara, din diverse domenii (traducatori, notari, executori judecatoresti) pentru a prezenta solutii cuprinzatoare si a asigura cea mai buna aparare.
Obiectivul nostru este de a cultiva o practica de drept colaborativa si transversala, pentru a aborda exhaustiv problemele legale si a defini, cu o viziune completa, cea mai buna strategie de adoptat, astfel asigurandu-ne ce veti avea alaturi un avocat care sa reprezinte intru-totul interesele dumneavoastra in Craiova sau in tara.

 

Ne vom desfasura activitatea, acum si in viitor, cu respectarea principiilor si eticilor profesionale in care credem si intelegem:

  • să oferim servicii profesionale de cea mai inalta calitate, cu integritate, profesionalism si confidentialitate,
  • să aderam la cele mai înalte standarde etice,
  • să ne oferim abilitățile și talentele pentru imbunatatirii profesiei de avocat și a dezvoltarii comunitatii în care practicăm,
  • să menținem o cultură a colegialității în care ne ajutăm reciproc să ne servim cel mai bine clienții, profesia și comunitatea locala,
  • să sprijinim și să încurajăm noile generații de avocați in spiritul angajamentului față de excelență, integritate, diversitate și colegialitate.