Plaiasu, avocat Craiova


Un birou de avocatura creat in Craiova pentru a oferi cele mai bune solutii

Nascut din dorinta de a oferi servicii de calitate, cu maxim profesionalism si seriozitate, Cabinetul de avocat Plaiasu este un nou tip de cabinet de avocatura deoarece reuneste cunostintele si expertiza din profesia de avocat si cele din mediul de afaceri, asigurand consultanta si reprezentare juridica in diverse domenii.

Avand in urma experienta a sute de dosare castigate in instanta si a numerosi clienti care s-au declarat multumiti de colaborarea cu noi, biroul nostru de avocatura are capacitatea de a asista si consilia clientii in procesul de analiza decizionala si de a-i ajuta in adoptarea celei mai bune solutii pentru ei personal sau pentru afacerea lor.


Noi am asigurat, cu succes, reprezentarea juridica in cauzele asumate in fata instantelor de judecata de diferite grade de jurisdictie, iar satisfactia reusitei in instanta ne motiveaza zi de zi. In acelasi timp credem, insa, cu tarie, ca preintampinarea oricarui litigiu prin asumarea unei conduite prudente, bazata pe sfaturi competente si o buna cunoastere a legislatiei, este cheia succesului pe termen lung in orice afacere.

In contextul unei economii globalizate si intr-un moment in care legislatia a devenit extrem de complexa, companiile asteapta un sprijin ferm din partea biroului nostru de avocatura. Noi combinam expertiza tehnica si juridica, cautam cea mai buna strategie si colaboram cu specialisti, din Craiova si din tara, din diverse domenii (traducatori, notari, executori judecatoresti) pentru a oferi, clientilor nostri, solutii clare si cuprinzatoare.

Cu diferite resurse și activități complementare din cadrul acestuia, Cabinet de Avocat Plaiasu Cristina constituie un birou de avocatura pentru afaceri mici si mijlocii, care își sprijină clienții pe toată durata procedurilor judiciare si extrajudiciare, combinand tehnica procedurală cu intelegerea problemelor de fond, pentru a asigura o mai bună apărare a intereselor clientilor.


Biroul nostru a fost infiintat in 2005, oferind consultanta si servicii juridice in Craiova, ulterior in Prahova, Bucuresti si Brasov. Din 2013, sediul cabinetului de avocat este in Craiova, cu specializare preponderent în procedura comerciala, fiscala si de drept imobiliar.

Actualmente, putem oferi consultanta, asistenta si reprezentare juridica, intr-o serie de domenii relative la societati comerciale, societati agricole, persoane fizice autorizate, asociatii si fundatii, achizitii si due dilligence in cazul terenurilor agricole si terenurilor intravilane, fiscalitate, raporturi angajator – angajat, obligatiile legale ale personalului medical si malpraxis medical si protectia datelor cu caracter personal.

De asemenea, in vederea realizarii interesului clientilor nostri, am dezvoltat relatii de buna colaborare cu avocati specializati in alte ramuri de drept, birouri notariale, executori judecatoresti si alti specialisti in drept.

Obiectivul cabinetului de avocat Plaiasu este de a cultiva o practică de drept colaborativă și transversală, pentru a aborda exhaustiv problemele legale și a defini, cu o viziune completă, cea mai bună strategie de adoptat, astfel asigurandu-ne ce veti avea alaturi un avocat care sa reprezinte intru-totul interesele dumneavoastra in Craiova sau in tara.