Contact birou de avocatura

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de serviciile noastre!
Dacă sunteți interesat să beneficiati de consultanta juridica va rugam sa ne contactati in vederea stabilirii unei programari. Dacă sunteți client, vă rugăm să luați legătura direct cu noi telefonic. Pentru toate celelalte întrebări, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Declinare de responsabilitate: Vă rugăm să nu ne trimiteți informații confidențiale până când nu vorbiți cu unul dintre avocații noștri și nu veți primi autorizația de a ne trimite aceste informații. Furnizarea de informații către biroul de avocatura prin intermediul acestui formular „Contactați-ne” de pe acest site web sau altfel nu va crea o relație avocat-client în absența unui acord expres al nostru de a crea o astfel de relație și nu va împiedica biroul nostru de acocat să reprezinte pe cineva altfel în legătură cu problema în cauză sau o chestiune conexă, pana la semnarea contractului de asistenta si reprezentare juridica.
Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru informații despre modul în care putem folosi orice informații personale pe care ni le furnizați.